Descargar EBOOK El petit boletaire. guia de camp. autor MARY RIAL gratis online


Descargar EBOOK El petit boletaire. guia de camp. autor MARY RIAL gratis online Título Del Libro: El petit boletaire. guia de camp.
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 6.57 Mb
Idioma del libro: ES
El autor del libro: MARY RIAL
El editor: VOX / BIBLIOGRAF
ISBN 13: 9788499740201

Read full description of the books:Amb aquesta guia de camp, ben aviat seràs tot un boletaire!Inclou una bossa de plàstic i un cordill per anar més còmode a caçar bolets!El quadern del Petit boletaire és el company perfecte per anar d’excursió al bosc a buscar els preuats bolets.En aquestes pàgines podràs conèixer les normes bàsiques per convertir-te en un savi caçador de bolets i descobriràs tot el que cal saber per tornar amb la cistella ben plena.En 50 fitxes, amb les seves làmines corresponents, aprendràs, d’una manera molt gràfica, quins bolets són comestibles (amb follets vestits de color verd) i quins són tòxics (amb follets de color vermell). A més a més, cada fitxa explica les seves característiques principals, on els pots trobar, a quina època de l’any, les espècies amb què es poden confondre, els noms que reben en català i en diferents llengües i quines curiositats amaguen.Al final del llibre, perquè puguis dibuixar i ampliar informació sobre els bolets que no surten al quadern, hi ha unes pàgines preparades perquè puguis afegir-hi les teves observacions.Edició revisada per Francisco Serrano Ezquerra, tot un especialista en el món dels bolets i autor de nombroses publicacions.


El autor es MARY RIAL escribió un interesante libro titulado El petit boletaire. guia de camp.. El libro de la publicó la editorial VOX / BIBLIOGRAF, y en este momento por el libro de El petit boletaire. guia de camp. PDF ISBN (9788499740201) es necesario pagar 15.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El petit boletaire. guia de camp. EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARY RIAL, que te pueden gustar, igual que el libro de El petit boletaire. guia de camp. EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El petit boletaire. guia de camp. EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El petit boletaire. guia de camp. PDF
Descargar en EPUB El petit boletaire. guia de camp. EPUB
Descargar en DOC El petit boletaire. guia de camp. DOC
Descargar en TXT El petit boletaire. guia de camp. TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El petit boletaire. guia de camp.


Lucas

El mejor libro para niños de todas las generaciones!

Manuel

Completa decepción

Alba

Buscaba-buscaba - y sobre el milagro! - esta ELLA es la MEJOR el libro

Pablo

Mariposas en mi estómago muerto....

Marta

Este libro mantiene en vilo hasta el final!
Añadir comentario
Descargar EBOOK El petit boletaire. guia de camp. autor MARY RIAL gratis online

PDF: el-petit-boletaire-guia-de-camp.pdf El petit boletaire. guia de camp. PDF
EPUB: el-petit-boletaire-guia-de-camp.epub El petit boletaire. guia de camp. EPUB
DOC: el-petit-boletaire-guia-de-camp.doc El petit boletaire. guia de camp. DOC
TXT: el-petit-boletaire-guia-de-camp.txt El petit boletaire. guia de camp. TXT