Descargar EBOOK Origen (català) autor DAN BROWN gratis online


Descargar EBOOK Origen (català) autor DAN BROWN gratis online Título Del Libro: Origen (català)
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 4.17 Mb
Idioma del libro: ES
El autor del libro: DAN BROWN
El editor: COLUMNA EDICIONS S.A.
ISBN 13: 9788466423151

Read full description of the books:Dan Brown escull Barcelona com un dels escenaris d’Origen, la seva nova novel•la.
La nova aventura de Robert Langdon el portarà a recórrer La Pedrera, la Sagrada Família i Montserrat entre altres.
En Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Univeristat de Harvard, va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es farà un anunci transcendental que «canviarà per sempre com entenem la ciència». L’amfitrió de la vetllada és l’Edmond Kirsch, un jove multimilionari convertit en figura de renom mundial arran dels seus visionaris invents tecnològics i prediccions arriscades. En Kirsch, un dels alumnes més brillants que va tenir en Langdon, es disposa a revelar un descobriment extraordinari que donarà resposta a les dues preguntes que han obssesionat la humanitat des del principi dels temps.
D’on venim? A on anem?
Durant la presentació, perfectament orquestrada per l’Edmond Kirsch i la directora del museu, l’Ambra Vidal, es desencadena un caos davant la mirada atònita dels nombrosos convidats i els milions d’espectadors de tot el món. Davant la imminent amenaça que la troballa es perdi per sempre, en Langdon i l’Ambra han de fugir desesperadament a Barcelona i començar una carrera contrarellotge per localitzar la críptica contrasenya que els donarà accés al revolucionari secret d’en Kirsch.
Perseguits per un enemic turmentat i perillós, el poder del qual sembla provenir directament del mateix Palau Reial de Madrid, en Langdon i l’Ambra descobriran els episodis més obscurs de la història i l’extremisme religiós. Seguint un rastre de pistes format per obres d’art modern i símbols enigmàtics, disposaran de poques hores per intentar desvelar la investigació d’en Kirsch i la seva colpidora revelació sobre l’origen i el destí de la Humanitat.
La història d’Origen es desenvolupa íntegrament a Espanya, on Robert Langdon recorrerà Bilbao, Madrid i Sevilla, a més de Barcelona. Amb l’autor d’ El codi Da Vinci, els lectors visitaran llocs tan emblemàtics com el Museu Guggenheim Bilbao, el Palau Reial de Madrid, la Casa Milà (la Pedrera), la Sagrada Família, el monestir de Montserrat o la catedral de Sevilla.
Com ja va passar amb París a El codi Da Vinci, amb Roma a Àngels i dimonis o amb Florència a Inferno, els escenaris de les novel•les de Dan Brown sempre han estat un element clau en les seves trames.


El autor es DAN BROWN escribió un interesante libro titulado Origen (català). El libro de la publicó la editorial COLUMNA EDICIONS S.A., y en este momento por el libro de Origen (català) PDF ISBN (9788466423151) es necesario pagar 22.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Origen (català) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor DAN BROWN, que te pueden gustar, igual que el libro de Origen (català) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Origen (català) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Origen (català) PDF
Descargar en EPUB Origen (català) EPUB
Descargar en DOC Origen (català) DOC
Descargar en TXT Origen (català) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Origen (català)


Marcos

De cañerías, de hermoso diseño del libro(((

Ruben

No puedo creer que escribió este libro mentalmente la persona sana.

Irene

Más libro favorito de todos los libros

Hugo

No es impresionante

Nerea

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco
Añadir comentario
Descargar EBOOK Origen (català) autor DAN BROWN gratis online

PDF: origen-catal.pdf Origen (català) PDF
EPUB: origen-catal.epub Origen (català) EPUB
DOC: origen-catal.doc Origen (català) DOC
TXT: origen-catal.txt Origen (català) TXT