Descargar EBOOK Viatges d alí bei autor DOMENEC BADIA LEBRLICH gratis online


Descargar EBOOK Viatges d alí bei autor DOMENEC BADIA LEBRLICH gratis online Título Del Libro: Viatges d alí bei
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 26.24 Mb
Idioma del libro: ES
El autor del libro: DOMENEC BADIA LEBRLICH
El editor: LLIBRES DE L INDEX
ISBN 13: 9788494133817

Read full description of the books:Viatges d’Alí Bei és l’obra de viatges més impactant del segle xix europeu, escrita per Domènec Badia i Leblich, barceloní il·lustrat nascut en el si del funcionariat reformista europeu. La fascinació pel món àrab i l’Islam va fer que Domènec Badia, funcionari del rei Carles IV,  volgués recollir informació per preparar una conspiració contra el sultanat del Marroc amb elements del poble amazic. La transformació de personalitat per esdevenir príncep àrab i musulmà, d’ascendència abbàssida, és el principi d’un viatge que ens portarà al Marroc,  Trípoli, Grècia, Egipte, Aràbia, Palestina, Síria i Turquia. Com a bon humanista, Alí Bei sap d’art militar, zoologia, botànica, geologia,  astronomia, geografia política, religió, història, arts, urbanisme, arquitectura, arqueologia, aerostàtica, economia, a més de ser bon dibuixant i cartògraf i interessar-se per les llengües i les ètnies. Aquesta edició completa de tots els vitages, mapes i gravats del propi Alí Bei, el primer europeu que va entrar a la Meca, torna a posar en mans dels lectors de la primera llengua d’Alí Bei el llibre de viatges que Alexander Humboldt o Richard Burton van admirar.


El autor es DOMENEC BADIA LEBRLICH escribió un interesante libro titulado Viatges d alí bei. El libro de la publicó la editorial LLIBRES DE L INDEX, y en este momento por el libro de Viatges d alí bei PDF ISBN (9788494133817) es necesario pagar 26.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Viatges d alí bei EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor DOMENEC BADIA LEBRLICH, que te pueden gustar, igual que el libro de Viatges d alí bei EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Viatges d alí bei EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Viatges d alí bei PDF
Descargar en EPUB Viatges d alí bei EPUB
Descargar en DOC Viatges d alí bei DOC
Descargar en TXT Viatges d alí bei TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Viatges d alí bei


Ruben

Cuando сожалеешь que el libro termina!

Manuel

Este libro mantiene en vilo hasta el final!

Daniela

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

David

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.

Sara

Se ha formado una doble impresión.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Viatges d alí bei autor DOMENEC BADIA LEBRLICH gratis online

PDF: viatges-d-al-bei.pdf Viatges d alí bei PDF
EPUB: viatges-d-al-bei.epub Viatges d alí bei EPUB
DOC: viatges-d-al-bei.doc Viatges d alí bei DOC
TXT: viatges-d-al-bei.txt Viatges d alí bei TXT