Descargar EBOOK Criteri (guia valencia de la llengua) autor JOAN E. PELLICER gratis online


Descargar EBOOK Criteri (guia valencia de la llengua) autor JOAN E. PELLICER gratis online Título Del Libro: Criteri (guia valencia de la llengua)
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 816 Kb
Idioma del libro: ES
El autor del libro: JOAN E. PELLICER
El editor: EN LOGISTICA
ISBN 13: 9788494092701

Read full description of the books:Segons els diccionaris, criteri és "norma per a jutjar una cosa" i també "judici, discerniment".
L'objectiu de CRITERI és, justament, contribuir a fer que els usuaris del valencià tinguem una referència i un lloc on recórrer per a fer un bon ús del llenguatge.
Per això, aquesta GUIA VLENCIANA DE LA LLENGUA, és una eina absolutamente imprescindible per a tindre a l'abast i d'una forma ràpida la solució a molts dels dubtes que quotidianament es plantegen a l'hora d'escriure.
El present manual, dividit en capítols específics, tracta de manera exhaustiva i amb una gran profusió d'exemples els aspectes més diversos que s'hi aborden: ortografia, morfologia flexiva y sintaxi. També inclou tres apèndixs: el primer amb locucions; en el segon es revisen els signes de puntuació i l'ús de les majúscules; i en el tercer, de toponímia, es recullen tant els pobles i els gentilicis valencians com altres topónims de referència.
Un aspecte que cal remarcar, perquè és el que fa de CRITERI una obra de gran utilitat, és le fet que no es limita a indicar com s'ha d'escriure una determinada paraula o quina és l'estructura sintàctica correcta d'una frase en valencià sinó que hi afegeix els usos dissemblants respecte del castellà, font principal de les interferències lingüístiques que patim a l'hora d'escriure correctament.
Finalment, cal dir que l'objectiu últim de CRITERI, que incorpora aportacions de la Gramatica normativa valenciana de l'AVL, és orientar i donar unes pautes per conéixer millor l'idioma i aconseguir que els usuaris l'emprem de manera coherent, funcional i, alhora, lliure d'usos espuris.


El autor es JOAN E. PELLICER escribió un interesante libro titulado Criteri (guia valencia de la llengua). El libro de la publicó la editorial EN LOGISTICA, y en este momento por el libro de Criteri (guia valencia de la llengua) PDF ISBN (9788494092701) es necesario pagar 16.49 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Criteri (guia valencia de la llengua) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOAN E. PELLICER, que te pueden gustar, igual que el libro de Criteri (guia valencia de la llengua) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Criteri (guia valencia de la llengua) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Criteri (guia valencia de la llengua) PDF
Descargar en EPUB Criteri (guia valencia de la llengua) EPUB
Descargar en DOC Criteri (guia valencia de la llengua) DOC
Descargar en TXT Criteri (guia valencia de la llengua) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Criteri (guia valencia de la llengua)


Ivan

Jajaja, el libro de

Pablo

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Maria

El mejor entre los ordenadores portátiles

Miguel

Útil de un libro para la liberación de las emociones negativas y de la obtención de la alegría.

Adriana

todo bien, rápido descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Criteri (guia valencia de la llengua) autor JOAN E. PELLICER gratis online

PDF: criteri-guia-valencia-de-la-llengua.pdf Criteri (guia valencia de la llengua) PDF
EPUB: criteri-guia-valencia-de-la-llengua.epub Criteri (guia valencia de la llengua) EPUB
DOC: criteri-guia-valencia-de-la-llengua.doc Criteri (guia valencia de la llengua) DOC
TXT: criteri-guia-valencia-de-la-llengua.txt Criteri (guia valencia de la llengua) TXT