Descargar EBOOK Mapa mut autor RUBEN INTENTE gratis online


Descargar EBOOK Mapa mut autor RUBEN INTENTE gratis online Título Del Libro: Mapa mut
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 573 Kb
Idioma del libro: ES
El autor del libro: RUBEN INTENTE
El editor: ANGLE
ISBN 13: 9788415002284

Read full description of the books:Facebook deMapa mutRubèn Intente presentaMapa mutUn debut poderós, madur, absorbent, singular

Los Angeles no és un destí de vacances per a la Judit Bonjoch. Hi viatja empesa per l’esperança de retrobar-hi la Marta, la seva germana gran, desapareguda fa tretze anys. Perquè... com es pot conviure amb el record fantasmal duna germana ni morta ni viva, només absent?

Amb retalls de vida intensos, duna rara lluminositat, Rubèn Intente reconstrueix el món daquestes dues noies entre 1991 i 2005 en indrets com Vic, Estelí (Nicaragua), Barcelona, Los Angeles i el petit poble de Twentynine Palms a tocar del desert de Joshua Tree.

En el seu recorregut per Califòrnia, entre lexhuberància urbana i la simplicitat del desert, la Judit sadonarà que realment mai no arribem a conèixer ningú. La seva germana Marta amaga més misteris dels que esperava trobar.A mig camí de la novel·la de viatges, dintriga i diniciació vital,Mapa mutens força a mirar amb ulls nous les persones i el món que ens envolta.

Un retrat esplèndid, subtilíssim de Califòrnia.Rubèn Intente

Nascut a Castellar del Vallès el 1971, és llicenciat en filosofia i lletres per la UAB. Diu que solia entrar a les classes de Hegel amb elMundo Deportivosota el braç per protegir-se d’un excés d’abstracció. Pel seu onze titular no dubta a triar Plató abans que Aristòtil, Dostoievski abans que Tolstoi, Bach abans que tothom, el Picasso blau abans, molt i molt abans que el cubista, i... ¿Lennon abans que Jagger? Aquí caldria avisar en Richards per orientar el desempat.

A principis dels 90 neix Pintada en Blau, un grup de rock progressiu del qual forma part des d’aleshores fins avui. Però en tot projecte compartit abunden les discussions mentre que escriure és cosa d’un de sol. Col·laborant com a cronista de grisors a la revista virtualpaperdevidrees comença a perfilar la seva vocació de novel·lista i amb la publicació deMapa mut, el seu itinerari errant sembla que troba un primer punt d’aturada.

Viu a Terrassa amb els seus fills i l’Anna i dóna classes de filosofia als Salesians de Sarrià. És tot.Crònica de la presentació - El Punt

Vídeo de la presentació a lAbacus de Terrassa

Ressenya del bloc de la Llibreria Lilla

Entrevista a Rubèn IntenteCompraMapa muten E-book

El autor es RUBEN INTENTE escribió un interesante libro titulado Mapa mut. El libro de la publicó la editorial ANGLE, y en este momento por el libro de Mapa mut PDF ISBN (9788415002284) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Mapa mut EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor RUBEN INTENTE, que te pueden gustar, igual que el libro de Mapa mut EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Mapa mut EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Mapa mut PDF
Descargar en EPUB Mapa mut EPUB
Descargar en DOC Mapa mut DOC
Descargar en TXT Mapa mut TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Mapa mut


Raul

Magnífico libro!!!

Ruben

yo no entendí

Nerea

Mariposas en mi estómago muerto....

Jorge

yo no entendí

Natalia

Es uno de mis preferidos
Añadir comentario
Descargar EBOOK Mapa mut autor RUBEN INTENTE gratis online

PDF: mapa-mut.pdf Mapa mut PDF
EPUB: mapa-mut.epub Mapa mut EPUB
DOC: mapa-mut.doc Mapa mut DOC
TXT: mapa-mut.txt Mapa mut TXT